Doneer direct Wil jij direct een donatie doen? Dit kan eenvoudig via iDEAL of Creditcard Doe een donatie
Start actie Zelf een actie opzetten? Of deelnemen aan een bestaande actie? Start actie

PTI zet zich in voor Spieren voor Spieren

PTI ontwikkelt oplossingen die de informatie uit verschillende datastromen, zoals (mobiel) internet, telefonie en fysieke documentenstromen synchroniseert en samenbrengt in één en dezelfde database. Daarbij gaat het vaak om het verwerken van grote volumes data. Belangrijk is dat (bedrijfs)informatie altijd voor iedereen hetzelfde en overal toegankelijk is.

PTI is al vele jaren lang een grote partner van Spieren voor Spieren. Naast financiële ondersteuning zet PTI ook haar kennis en expertise op het gebied van sales en marketingcommunicatie in voor de Stichting. Ook betrekt PTI zeer actief de bedrijven uit haar eigen netwerk bij de activiteiten van Spieren voor Spieren.

PTI is jaarlijks aanwezig bij het Spieren voor Spieren Gala. De veilingitems die ze hier kopen zetten ze succesvol in als relatie-events voor hun partners. Hiermee verbeteren ze op een sympathieke wijze de relatie met hun klanten en leveren ze hiernaast een grote bijdrage aan de doelstellingen van Spieren voor Spieren. Lees meer over PTI op www.pti.nl. 

Uitgelichte uitdagingen Bekijk alle